Szanowni Państwo
W związku z kolejnymi pytaniami dotyczącymi zasad wyceny moich tortów informuję, że nie podaję kwoty, jeśli nie znam szczegółów zamówienia.
Aby podać koszt tortu muszę wiedzieć ważne kwestie, czyli:
- ilość porcji,
- rodzaje kremów (z mojej bogatej oferty),
- ilość przełożeń masami (2 czy 3),
- rodzaj owoców w torcie (żelka lub frużelina),
- inne propozycje przełożeń,
- wygląd dekoracji.
Tort z prostą dekoracją typu praliny, czekoladki, wyroby wykonane przeze mnie będzie miał inną cenę niż tort personalizowany, czyli z elementami dekoracji np. z piernika, masy cukrowej czy kwiatów waflowych, które są kupowane osobno.
Przykłady tańszych tortów z prostszą, wykonaną przeze mnie dekoracją:
Przykłady droższych tortów z zaawansowaną, dodatkowo płatną dekoracją:
Wybór zależy od Państwa.