
Torcik z okazji 70 urodzin. Jasny delikatny biszkopt przełożony kremem śmietankowym z frużeliną truskawkową oraz kremem truskawkowym. Tort oblany czekoladą z kwiatami z opłatka waflowego.

Torcik na kryształową rocznicę ślubu. Delikatny jasny biszkopt przełożony kremem śmietankowym i kremem mleczna czekolada. Żelka malinowa dodaje wyrazistości. Kryształki i serce z izomaltu. Figurki z masy cukrowej od Smykanka. Róże z opłatka waflowego.

Krem straciatella, krem śmietankowy, frużelina porzeczkowa. Dekoracja czekoladowo-ciastkowa w pełni jadalna. Grzybki-ciasto kruche nadziane kremem waniliowym.

Krem chałwowy z porzeczką. Biszkopt czekoladowy. Piękny kwiat z papieru waflowego.

Tort rocznicowy od synka dla rodziców. Krem śmietankowy, żelka truskawkowa, krem truskawkowy. Kwiaty z opłatka waflowego. Serce z piernika artystycznego od AniPasje Pierniki.

Krem śmietankowy z chrupką czekoladową. Krem oreo z żelką porzeczkową. Dekoracja z czekolady na życzenie klientki.

Krem mleczna czekolada z żelką porzeczkową. Krem deserowa czekolada z chrupką czekoladową. Piękne storczyki wykonane z opłatka waflowego.

Krem biała czekolada z malinami. Krem malinowy z żelką malinową. Krem malinowy z żelką malinową.

Krem bueno. Krem śmietankowy z żelką malinową. Pierniczki dekoracyjne wykonane przez Kraina Lukrowych Fantazji.

Krem malinowy z żelką malinową. Krem mango z żelką mango.

Krem śmietankowy i żelka mango. Krem malinowy i świeże maliny. Hello Kitty z dekoracyjnego piernika wykonana przez Kraina Lukrowych Fantazji.

Krem chałwowy z żelką malinową. Krem malinowy ze świeżymi malinami. Elementy dekoracji wykonane z piernika ozdobnego przez Kraina Lukrowych Fantazji.

Krem malinowy z żelką malinową. Krem bueno.

Krem bueno. Krem straciatella. Żelka malinowa.

Krem straciatella. Krem oreo. Żelka malinowa. Tynk czekoladowy. Drip mleczna czekolada. Dekoracja z czekolady.

Urodzinowy torcik dla Apolonii. Krem śmietankowy. Krem mango. Żelka mango. Królisia pozdrawiająca obserwujących, tabliczka z napisem oraz motylki wykonane przez Smykanka. Drobne kwiatki z opłatka waflowego stworzone przez Małgorzata Witkowska. Kule, guziki z czekolady.

Torcik dla Hani. Krem bueno. Krem malinowy. Żelka malinowa. W dekoracji pierniki Stich i Angel oraz kwiatek z Kraina Lukrowych Fantazji. Lizaki z izomaltu, pychotka.

Torcik na roczek. Dekoracja z piernika z Kraina Lukrowych Fantazji. Krem mango z żelką mango. Krem malinowy z żelką malinową. Lody ciasteczkowe.

Torcik dla 2 młodych osóbek. Krem oreo. Krem biała czekolada. Żelka truskawkowa. Motylki cukrowe wykonane przez Smykanka. Lody ciasteczkowe, donuty i babeczka mój wyrób.

Mężczyźni lubią brąz. Krem biała czekolada, żelka porzeczkowa. Krem Ferrero. Biszkopt czekoladowy. Dekoracja - zestaw narzędzi z czekolady MK CHOCOLATE. Banknoty z opłatka cukrowego.

Tort kawowo-śmietankowy. Dekoracja od Smykanka.

Krem mango, żelka mango. Krem malinowy, żelka malinowa. Chrupka. Toper z piernika dekoracyjnego Kraina Lukrowych Fantazji.

Tort dla rolnika. Krem pistacjowy, krem śmietankowy i truskawki. Traktor z piernika wykonany przez Kraina Lukrowych Fantazji.

Tort dla bliźniaków. Krem bueno, czekoladowy i malinki. Dekoracja z ozdobnego piernika Kraina Lukrowych Fantazji.

Tort komunijny dla Jagody. Krem czekoladowy z malinami, krem Bueno. Toper z piernika wykonany przez Kraina Lukrowych Fantazji, dziewczynka od Smykanka.

Tort komunijny dla Macieja. Krem śmietankowy z frużeliną truskawkową, krem truskawkowy. Toper z piernika 3D-wykonany przez Kraina Lukrowych Fantazji.

Krem śmietankowy, krem czekoladowy z frużeliną porzeczkową. Toper-wędkarz i ryba z piernika.

Kremy śmietankowe i wiśnie. Dekoracja cała z czekolady.

Tort ala węgierski. Czekoladowy biszkopt nasączony wiśniówką, kremy czekoladowe: mleczna czekolada z deserową, wiśnie i żelka wiśniowa. W dekoracji róże z opłatka waflowego.

Delikatny, dobrze nasączony biszkopt przełożony kremem biała czekolada i kremem mleczna czekolada z dodatkiem wiśni. W dekoracji łabędzie i cyfry z czekolady. Minimalizm, delikatność, subtelność.

Tort a'la węgierski. Czekoladowy biszkopt nasączony, przełożony kremem mleczna i deserowa czekolada z żelką wiśniową oraz wiśniami nasączonymi. Tynk czekoladowy polany dużą ilością czekolady.

Tort dla piłkarza w barwach jego klubu. Delikatny jasny biszkopt przełożony kremem mleczna czekolada z dodatkiem żelki porzeczkowej i kremem oreo z dużą ilością ciasteczek. Wszystkie elementy w dekoracji z czekolady.

2 w 1, kiedy wnuczka i babcia dzielą się. Biszkopt czekoladowy przełożony kremem pistacjowym z pistacjami oraz kremem kawowym z żelką wiśniową. W dekoracji jednorożec z piernika od Kraina Lukrowych Fantazji. Chmurki z przepysznego kremu śmietankowego.

Biszkopt kakaowy przełożony kremem biała czekolada z chrupiącymi kuleczkami oraz kremem mleczna czekolada. Wiśnie dodają wyrazistości. W dekoracji maki z opłatka waflowego.

Tort kawowy. Biszkopt kawowy nasączony ponczem kawowym, przełożony kremem śmietankowym i kremem kawowym. Coś w sam raz dla smakosza.

Tort makowy z białą czekoladą.

Krem pistacjowy z chrupką pistacjową i żelką malinową. Krem mango z żelką mango.

Biały biszkopt przełożony kremem czekoladowym z chrupką owocową oraz kremem biała czekolada z żelką malinową. W dekoracji kwiaty z opłatka waflowego.

Kakaowy biszkopt przełożony kremem chałwowym z frużeliną porzeczkową. W dekoracji miś z masy cukrowej od Smykanka. Balonowe kule z czekolady.

Biszkopt kakaowy przełożony kremem straciatella z chrupką oraz frużeliną jagodową. W dekoracji jadalne pączki róż oraz złote czekoladowe kuleczki.

Biszkopt kakaowy przełożony kremem straciatella z chrupką oraz frużeliną jagodową.

Torcik w stylu Lambeth. Biały biszkopt przełożony kremem malinowym z żelką malinową oraz kremem mango z żelką mango. Delikatna kwaskowatość maliny świetnie współgra ze słodyczą mango.

Klasyk-brąz i złoto - węgierski. W środku biszkopt kakaowy przełożony kremem czekoladowym z całymi wiśniami podkręconymi %%%.

Torcik bento w stylu Lambeth. Waniliowy biszkopt przełożony kremem biała czekolada z frużeliną porzeczkową.

Torcik bento. Waniliowy biszkopt przełożony kremem biała czekolada z frużeliną porzeczkową.

Tort z motywem morskim. Jasny biszkopt przełożony kremem biała czekolada z frużeliną malinową oraz kremem malinowym.

Tort urodzinowy z kwiatami z opłatka waflowego. Biszkopt makowy przełożony kremem mleczna czekolada z frużeliną wiśniową oraz kremem chałwowym.

Torcik urodzinowy. Biszkopt waniliowy przełożony kremem śmietankowym z chrupką czekoladową i frużeliną truskawkową oraz kremem truskawkowym.

Tort kobiecy - klasyk z kwiatami. Jasny biszkopt przełożony kremem malinowym z żelką malinową oraz kremem biała czekolada z malinami.

Jasny biszkopt przełożony kremem mleczna czekolada z chrupką oraz kremem kokosowym z frużeliną malinową.

Torcik walentynkowy. Biały biszkopt przełożony kremem rafaello z chrupką oraz frużeliną truskawkową.

Jasny biszkopt przełożony kremem malinowym z żelką malinową oraz kremem biała czekolada z malinami.

Jasny biszkopt przełożony kremem bueno z prażynką oraz kremem biała czekolada z frużeliną malinową. W dekoracji brokat i jadalne złote płatki. Kule i gwiazdki z czekolady.

Tort to jasny biszkopt przełożony kremem bueno z chrupką oraz kremem mleczna czekolada z frużeliną porzeczkową.

Jasny biszkopt przełożony kremem, mleczna czekolada z chrupką oraz kremem kokosowym z frużeliną malinową.

Tort urodzinowy glitter cake. Jasny biszkopt przełożony kremem bueno z praliną oraz kremem mleczna czekolada z frużeliną porzeczkową. W dekoracji piękna korona, która skrywa dużo brokatu, po to aby podczas gaszenia świeczki pyłek glitter rozniósł się po całej sali dodając królewskiego połysku.

Jasny biszkopt przełożony kremem mleczna czekolada z chrupką oraz kremem kokosowym z frużeliną malinową.

Jasny biszkopt przełożony kremem ferrero rocher z czekoladową chrupką oraz kremem oreo z frużeliną truskawkową.

Jasny biszkopt przełożony kremem Ferrero Rocher z czekoladową chrupką, kremem malinowym z frużeliną malinową oraz kremem Rafaello z praliną.

Jasny biszkopt przełożony kremem biała czekolada i mleczna czekolada z frużeliną porzeczkową. W dekoracji makaroniki, dużo owoców, a wokół siateczka z deserowej czekolady.

Jasny biszkopt przełożony kremem mleczna czekolada z chrupką i biała czekolada z frużeliną malinową.

Czekoladowy biszkopt przełożony kremem mleczna czekolada z chrupką i kremem biała czekolada z frużeliną malinową.

Jasny biszkopt przełożony kremem śmietankowym z chrupką malinową i kremem biała czekolada z frużeliną malinową.

Jasny biszkopt przełożony orzeźwiającym kremem malinowym z chrupką malinową i żelką malinową oraz kremem biała czekolada z malinami.

Jasny biszkopt przełożony kremem śmietankowym z chrupką truskawkową i kremem śmietankowym z frużeliną truskawkową.

Tort kawowy-biszkopt kawowy, nasączony ponczem kawowym, przełożony kremem kawowym z chrupką wiśniową, kremem biała czekolada z frużeliną wiśniową.

Biszkopt makowy z kremem mleczna czekolada i chrupką czekoladową oraz kremem chałwowym z frużeliną wiśniową.

Jasny biszkopt przełożony kremem czekoladowym z chrupką oraz kremem kokosowym z frużeliną malinową.

Biszkopt czekoladowy z kremem bueno i chrupką orzechową oraz kremem pistacjowym z żelką mango. Czekoladowy samochód marki Mercedes Benz od CHOCOLATE.

Jasny biszkopt przełożony kremem biała czekolada z żelką borówkową oraz kremem oreo.

Jasny biszkopt przełożony kremem czekoladowym z chrupką oraz kremem kokosowym z frużeliną malinową.

Biszkopt waniliowy, przełożony kremem truskawkowym z fruzeliną truskawkową oraz kremem mleczna czekolada z chrupką.

Biszkopt czekoladowy przełożony kremem śmietankowym z frużeliną malinową i kremem malinowym z malinami.

Biszkopt waniliowy przełożony kremem bueno z praliną i kremem biała czekolada z frużeliną malinową.

Biszkopt waniliowy przełożony kremem bueno z praliną oraz kremem biała czekolada z frużeliną malinową.

Biszkopt waniliowy przełożony kremem biała czekolada żelką mango oraz kremem pistacjowym z frużeliną malinową.

Biszkopt czekoladowy z kremem bueno i frużeliną wiśniową.

Jasny biszkopt przełożony kremem śmietankowym i kremem truskawkowym z żelką truskawkową.

Kakaowy biszkopt przełożony kremem truskawkowym, chrupką czekoladową i frużeliną truskawkową.

Biszkopt waniliowy przełożony kremem mleczna czekolada z chrupką czekoladowo-wiśniową oraz kremem biała czekolada z frużeliną wiśniową. W dekoracji cake pops i monoporcje w kształcie owoców. Serwetka z masy cukrowej.

Jasny biszkopt przełożony kremem mleczna czekolada z chrupką czekoladowo-malinową oraz kremem biała czekolada z frużeliną malinową.

Jasny biszkopt przełożony kremem malinowym i pistacjowym. Smak wzbogaca chrupka pistacjowa i frużelina malinowa.

Jasny biszkopt przełożony kremem mleczna czekolada z żelką borówkową i kremem straciatella.

Jasny biszkopt przełożony kremem mleczna czekolada z chrupką czekoladowo-malinową i kremem biała czekolada z frużeliną malinową.

Jasny biszkopt przełożony kremem mleczna czekolada z chrupką czekoladowo-malinową i biała czekolada z frużeliną malinową.

Biszkopt czekoladowy, przełożony kremem wiśniowym z frużeliną wiśniową oraz kremem waniliowym.

Jasny biszkopt przełożony kremem czekoladowym z insertem malinowym oraz kremem straciatella.

Torcik bez tynku (obłożenia). Idealne na małe spotkania. W skład tortu wchodzą 3 warstwy biszkoptu - jasny lub ciemny, krem mleczna czekolada z chrupką oraz krem biała czekolada z insertem owocowym (owoce do wyboru).

Torcik bez tynku (obłożenia). Biszkopt orzechowo-chałwowy, krem chałwowy, krem wiśniowy, frużelina wiśniowa i karmelizowane orzechy.

Torcik bez tynku (obłożenia). Krem mleczna czekolada i krem marcepanowy z prażonymi migdałami, owoce - maliny.

Torcik bez tynku (obłożenia). Biszkopt orzechowo-chałwowy przełożony kremem czekoladowym z chrupką orzechowo-czekoladową oraz kremem chałwowym z frużeliną wiśniową.

Torcik bez tynku (obłożenia). Biszkopt waniliowy przełożony kremem bueno z prażonymi orzechami oraz kremem borówkowym z frużeliną borówkową.

Torcik bez tynku (obłożenia). Biszkopt kakaowy przełożony kremem mleczna czekolada z chrupką oraz kremem marcepanowym z frużeliną wiśniową.