
Drożdżówka.

Drożdżówki z masą serową i borówkami. Ciasto półfrancuskie, rozkosz dla podniebienia.

Drożdżówki.

Eklerki.

Eklerki z kruszonką. Delikatne ciasto parzone napełnione kremem śmietankowym. Dekoracja-posypka czekoladowa z listkiem.

Mini serniczki oreo. Delikatna masa serowa z ciasteczkami oreo na spodzie oreo. W dekoracji wszystkich mini serniczków wyroby oreo na rozetkach z kremu śmietankowego. Waga każdego z osobna 350 gramów. Średnica 10 cm.

Mini serniczek. Delikatna masa serowa na maślanym spodzie oblana mleczną czekoladą. W dekoracji czekoladowe listki i piernik od Kraina Lukrowych Fantazji. Waga deseru 337 gramów. Średnica 10 cm.

Mini sernik.

Mini sernik.

Mini sernik.

Mini sernik. Delikatna masa serowa na maślanym spodzie oblana mleczną czekoladą. W dekoracji czekoladowe listki i piernik od Kraina Lukrowych Fantazji. Waga deseru 337 gramów. Średnica 10 cm.

Cakee pops.

Czas na grzybki. Grzybki - ciasto kruche faszerowane kremem budyniowo-śmietankowym (kapelusze i trzonki). Kapelusze podgrzybków oblane mleczną czekoladą. Leżakują na biszkopcie kakaowym w towarzystwie czekoladowych liści.

Sernikowe rożki. Delikatna masa serowa z nutą wanilii na kruchym maślanym cieście oblana czekoladą. Uroku dodają czekoladowe kwiaty w kolorze pudrowego różu.

Sernikowe rożki. Delikatna masa serowa z nutą wanilii na kruchym maślanym cieście oblana czekoladą. Uroku dodają czekoladowe kwiaty w kolorze pudrowego różu.

Czas na grzybki. Grzybki - ciasto kruche faszerowane kremem budyniowo-śmietankowym (kapelusze i trzonki). Kapelusze muchomorków oblane czekoladą z posypką cukrową. Leżakują na biszkopcie kakaowym w towarzystwie czekoladowych liści.

Sernikowe rożki. Delikatna masa serowa z nutą wanilii na kruchym maślanym cieście oblana czekoladą. Uroku dodają czekoladowe kwiaty w kolorze pudrowego różu.

Sernikowe rożki. Delikatna masa serowa z nutą wanilii na kruchym maślanym cieście oblana czekoladą. Uroku dodają czekoladowe kwiaty w kolorze pudrowego różu.

Serniczki. Kwiaty z czekolady. Deser wydawany również na porcje.

Tartaletka z musem z mlecznej czekolady, żelką malinową, chrupką i skorupkową orzechową.

Lody ciasteczkowe. To delikatne ciasto biszkoptowe z masą serową z dodatkiem chrupiących kuleczek czekoladowych.

Lody ciasteczkowe. To delikatne ciasto biszkoptowe z masą serową z dodatkiem chrupiących kuleczek czekoladowych.

Lody ciasteczkowe. To delikatne ciasto biszkoptowe z masą serową z dodatkiem chrupiących kuleczek czekoladowych.

Lody ciasteczkowe. To delikatne ciasto biszkoptowe z masą serową z dodatkiem chrupiących kuleczek czekoladowych.

Lody ciasteczkowe. To delikatne ciasto biszkoptowe z masą serową z dodatkiem chrupiących kuleczek czekoladowych.

Lody ciasteczkowe. To delikatne ciasto biszkoptowe z masą serową z dodatkiem chrupiących kuleczek czekoladowych.

Lody ciasteczkowe. To delikatne ciasto biszkoptowe z masą serową z dodatkiem chrupiących kuleczek czekoladowych.

Lody ciasteczkowe. To delikatne ciasto biszkoptowe z masą serową z dodatkiem chrupiących kuleczek czekoladowych.

Lody ciasteczkowe. To delikatne ciasto biszkoptowe z masą serową z dodatkiem chrupiących kuleczek czekoladowych.

Eklerki z kruszonką nadziewane kremem śmietankowym.

Rożki sernikowe z czekoladową dekoracją.

Tartaletka z musem z białej czekolady i chrupiącą skorupką pistacjową

Monoporcja białą czekolada z żelką truskawkową.

Monoporcja mango-pistacja na migdałowym sable.

Lody ciasteczkowe na dzień dyni. Delikatny biszkopt z kruszonką czekoladową oblany mleczną czekoladą z pralinką dyni.

Lody ciasteczkowe z przymrożeniem oka. Masa biszkoptowa z kremem orzechowo-czekoladowym. W dekoracji pralinki dyniowe Halloweenowe.

Rogale a'la marcińskie. Słodki wypiek z ciasta półfrancuskiego. W środku kryje się nadzienie z białego maku, marcepana, migdałów z dodatkiem kandyzowanej skórki pomarańczy. Wierzch rogali udekorowany jest lukrem oraz posiekanymi orzechami włoskimi.

Czapeczka Mikołaja. Ciasteczko piernikowe (korzenne) i powidła śliwkowe zatopione w delikatnym musie śmietankowym.

Sernik nowojorski to delikatna masa serowo-śmietankowa z nutą wanilii na herbatnikowo-maślanym spodzie (herbatniki własny wyrób). Deser oblany mleczną czekoladą. Dekoracja z różowej czekolady Celeubaut. Idealny deser do kawy, bez względu na porę dnia i okazję.

Sernik nowojorski podany w rożku na spodzie herbatnikowo-maślanym (herbatniki własny wyrób bez spulchniaczy). Deser oblany mleczną czekoladą z ozdobami z białej czekolady.

Świąteczna monoporcja. Mleczna czekolada-wiśnia na tartaletce z chrupką. Monoporcja pokryta zamszem.

Mus orzech laskowy z praliną orzechową na brownie migdałowym (zielony czekoladowy zamsz).

Mus z mlecznej czekolady z praliną orzechową i chrupką czekoladową na tartaletce (biały czekoladowy zamsz).

Mus z białej czekolady z żelką malinową i chrupką owocową na tartaletce (różowa polewa lustrzana).

Monoporcja w stylu Lambeth Cake.

Monoporcje biała czekolada - malina na sable.

Monoporcje biała czekolada z frużeliną malinową lub mango na sable.

Delikatny mus kawowy z insertem porzeczkowym na migdałowym sable.

Tłusty czwartek na bogato. Sycylijskie cannoli. Kruche i delikatne ciasto napełnione kremem pistacjowym z dodatkiem pistacji. Krem pistacjowy przygotowany z pasty pistacjowej 100%.

Monoporcje mus waniliowy z insertem jabłkowym na kruchym ciasteczku z nutą cynamonu. Jabłka w glazurze, jak i zamszowane. Każdy znajdzie coś dla siebie.

Monoporcje mus czekoladowy z insertem gruszkowym na sable. Gruszki w glazurze, jak i zamszowane.

Monoporcja

Monoporcja

Monoporcja